Det kedelige af Coaching

November 7, 2011 · Kategori: Mænd og Ledelse , syndikerede
Social Del Tællere

af Dave Kaisar

Stuart Walkley præsenterer denne artikel i Training Journal om "det kedelige af Coaching", hvor han begræder

"En industri med et lavt indgang på kvalifikationer og erfaringer, ingen enkelt system for akkreditering og med et interval fra den helt usædvanlige til det fuldstændig uduelig alle under ét ordet 'coach',"

og nævner endvidere, at

"Ofte coaching processen driver os gennem en række sessioner, som synes at have nogle lineær progression fører hen imod en forudbestemt konklusion. Jeg bebrejder Excel og PowerPoint for dette. "

Han slutter med

"Hvor jeg længes efter nogle strøm af bevidsthed, for nogle vilde, ekstravagante rejse gennem det ukendte - uanset om det er Joyces Ulysses eller skøre eventyr Tristam Shandy - Jeg vil have en, der gør mig fuld af liv, glade, stærk, kompetent og sjovt. Jeg ønsker at nyde den ukendte rejse langt mere end jeg ønsker at ankomme sikkert til en forudbestemt destination. "

Stuart Walkley er direktør for Oakridge Uddannelse og Consulting i Det Forenede Kongerige.

Jeg er ikke sikker på, hvad slags trænere han arbejder med, men denne proces lyder kedeligt. Jeg er bestemt enig i, at branchen har et lavt indgang, er der mange hacks og inkompetente, og jeg opfordrer dig til at gøre din due diligence, før ansætte en coach. Men en ting jeg kan fortælle dig er, at coaching er aldrig lineær, den er fuld af loops, trin tilbage, styrter frem og lejlighedsvis krak, og det er normalt et helvede af en tur, da vi ofte står overfor udfordringer, adfærd, tanker og følelser, der kan være ukendte, skræmmende, til tider mørke, og det kan sætte dig i kontakt med en følelsesmæssig og / eller åndelig kaldelse til at være mere, end du er. For at forklare med metafor, det er ikke ligesom en softwareopgradering til dit hoved, det er ligesom en mytologisk helts rejse , og det er et vidunderligt eventyr for fed og modig af hjerte. Jeg elsker denne rejse, og jeg elsker at vejlede dig igennem det. Du er helten i denne historie, er jeg mere som Merlin eller Yoda (fra Star Wars), eller Giles (fra Buffy the Vampire Slayer). Så til bruddet kære venner!

Dave Kaisar uddannet på Coaches Training Institute og certificeret af International Coaching Federation. Han har arbejdet med snesevis af kunder til at opnå bemærkelsesværdige resultater, herunder omsætningsvækst, klarere strategiske retning, forbedret ledelse og forfremmelser til stillinger med større ansvar. Dave har 20 års erhvervs-og akademisk erfaring og har arbejdet i Finansministeriet, Marketing og Project Management. Han har en doktorgrad i lingvistik fra University of Chicago, en kandidatgrad i russisk fra University of Arizona, og en bachelor i Finance fra Georgetown University. Hans hjemmeside er mørkt stof Consulting

Kommentarer

Kommentarer er lukket.