Den kedelige af Coaching

November 7, 2011 · Kategori: Mænd og Leadership , Syndikerede

af Dave Kaisar

Stuart Walkley præsenterer denne artikel i Training Journal om "kedelige af Coaching", hvor han beklager

"En industri med en lav indgang på kvalifikationer og erfaringer, ingen enkelt system for akkreditering og med et interval fra helt ekstraordinære til det helt uduelig alle under ét ord" coach, ""

og nævner endvidere, at

"Ofte coaching processen driver os gennem en række sessioner, som synes at have en vis lineær progression fører hen imod en forudbestemt konklusion. Jeg bebrejder Excel og PowerPoint for dette. "

Han ender med

"Hvor jeg længes efter nogle strøm af bevidsthed, for nogle vilde, ekstravagante rejse gennem det ukendte - uanset om det er Joyces Ulysses eller skøre eventyr af Tristam Shandy - Jeg vil have en, der gør mig fuld af liv, glade, stærk, kompetent og sjov. Jeg ønsker at nyde den ukendte rejse langt mere, end jeg ønsker at ankomme sikkert til en forudbestemt destination. "

Stuart Walkley er direktør for Oakridge Uddannelse og Consulting i Det Forenede Kongerige.

Jeg er ikke sikker på, hvad slags trænere, han arbejder med, men at processen lyder kedeligt. Jeg er bestemt enig i, at industrien har et lavt indgang, er der mange hacks og incompetents, og jeg vil opfordre dig til at gøre din due diligence, før ansætte en coach. Men en ting jeg kan fortælle dig er, at coaching er aldrig lineær, den er fuld af loops, skridt tilbage, streger frem og lejlighedsvis går ned, og det er normalt et helvede af en tur, da vi ofte konfronterer udfordringer, adfærd, tanker og følelser, der kan være ukendte, skræmmende, til tider mørk, og det kan sætte dig i kontakt med en følelsesmæssig og / eller åndelige kald til at være mere, end du er. For at forklare med metaforen, er denne ikke som en softwareopgradering til dit hoved, det er ligesom en mytologisk helts rejse , og det er et vidunderligt eventyr for fed og modige hjerte. Jeg elsker denne rejse, og jeg elsker at vejlede dig igennem det. Du er helten i denne historie, er jeg mere som Merlin eller Yoda (fra Star Wars), eller Giles (fra Buffy the Vampire Slayer). Så indtil bruddet kære venner!

Dave Kaisar uddannet på Coaches Training Institute og certificeret af International Coaching Federation. Han har arbejdet med snesevis af kunder til at opnå bemærkelsesværdige resultater, herunder omsætningsvækst, klarere strategisk kurs, forbedret ledelse, og forfremmelser til stillinger med større ansvar. Dave har 20 års virksomhedernes og akademisk erfaring og har arbejdet i Finansministeriet, Marketing og Project Management. Han har en doktorgrad i lingvistik fra University of Chicago, en kandidatgrad i russisk fra University of Arizona, og en Bachelors i Finansministeriet fra Georgetown University. Hans hjemmeside er mørkt stof Consulting

Google+ Facebook Twitter Andel

Kommentarer

Kommentarer er lukket.