Kedsommelige Coaching

November 7, 2011 · Kategori: Mænd og Leadership , syndikerede

af Dave Kaisar

Stuart Walkley præsenterer denne artikel i Training Journal om "kedelige af Coaching", hvor han beklager

"En industri med en lav indgang på kvalifikationer og erfaringer, ingen enkelt system for akkreditering og med et interval fra helt ekstraordinære til det totalt uduelig alle under ét ord 'træner',"

og nævner endvidere, at

"Ofte coaching processen driver os gennem en række sessioner, som synes at have nogle lineær progression fører hen imod en forudbestemt konklusion. Jeg bebrejder Excel og PowerPoint til dette. "

Han ender med

"Hvor jeg længes efter nogle stream of consciousness, for nogle vilde, ekstravagante rejse gennem det ukendte - uanset om det er Joyces Ulysses eller skøre eventyr Tristam Shandy - Jeg vil have en person, der gør mig fuld af liv, glade, stærk, kompetent og sjovt. Jeg ønsker at nyde den ukendte rejse langt mere end jeg ønsker at nå sikkert frem til en forudbestemt destination. "

Stuart Walkley er direktør for Oakridge Uddannelse og Consulting i Det Forenede Kongerige.

Jeg er ikke sikker på, hvad slags trænere, han arbejder med, men denne proces lyder kedeligt. Jeg er bestemt enig i, at branchen har et lavt indgang, der er mange hacks og incompetents, og jeg vil opfordre dig til at gøre din due diligence, før ansætte en coach. Men en ting jeg kan fortælle dig er, at coaching er aldrig lineær, den er fuld af loops, skridt tilbage, knuser fremad og lejlighedsvis krak, og det er normalt et helvede af en tur, da vi ofte konfronterer udfordringer, adfærd, tanker og følelser, der kan være ukendte, skræmmende, til tider mørke, og det kan sætte dig i kontakt med en følelsesmæssig og / eller spirituel kald til at være mere, end du er. For at forklare med metafor er dette ikke som en softwareopgradering til dit hoved, det er ligesom en mytologisk helts rejse , og det er et vidunderligt eventyr for den dristige og modige hjerte. Jeg elsker denne rejse, og jeg elsker at vejlede dig igennem det. Du er helten i denne historie, er jeg mere som Merlin eller Yoda (fra Star Wars), eller Giles (fra Buffy the Vampire Slayer). Så indtil bruddet kære venner!

Dave Kaisar uddannet på Coaches Training Institute og certificeret af International Coaching Federation. Han har arbejdet med snesevis af kunder til at opnå bemærkelsesværdige resultater, herunder omsætningsvækst, en klarere strategisk kurs, forbedret ledelse, og forfremmelser til stillinger med større ansvar. Dave har 20 års ledelsesmæssig og akademisk erfaring og har arbejdet i Finansministeriet, Marketing og Project Management. Han har en doktorgrad i lingvistik fra University of Chicago, en kandidatgrad i russisk fra University of Arizona, og en Bachelors i Finance fra Georgetown University. Hans hjemmeside er mørkt stof Consulting

Google+ Facebook Twitter Andel

Kommentarer

Kommentarer er lukket.