Det var en Tribe Där varje man var en kung

8 mars 2012 · Kategori: ** DÖRREN **

Jungs arketyper som vi använder som metaforer i mänskligheten Project både utmaning och trösta oss i vårt dagliga arbete som nya krigare. Rollerna för älskare, krigare, trollkarl och kung representera både skuggan och guld som det dyker upp i alla våra kontakter med våra familjer, våra samhällen och i synnerhet med oss själva. Det är därför inte förvånande att nya krigare är inspirerade att berätta och återberätta sin egen Heros Journey i metaforer som talar särskilt till deras värld. En sådan metafor kan hittas i Edmond Manning första roman, som just har publicerats.

Edmond beskriver boken för läsare av mänskligheten Project Journal.

Detta innehåll är begränsat till webbplatsmedlemmar. Om du är en befintlig användare, vänligen logga in. Nya användare kan registrera dig nedan. OBS: Denna inloggningssystem är inte ansluten till din gemenskapen Administration (CAA) inloggning. Du måste skapa ett nytt användarnamn för MKP Journal I BIO delen av registreringsformuläret -. Vänligen inkludera datum och Center där du avslutade den nya Warrior Training äventyr Din registrering kommer att kontrolleras mot gemenskapen Administration Application (CAA. ) databas.

Befintliga användare Logga in
Kom ihåg mig
Nya användare Registrering
* Obligatoriska fält

Kommentarer

Det här inlägget är lösenordsskyddat. Ange lösenord för att visa kommentarerna.