Det var en stam där varje mannen var kung

8 mars 2012 · Kategori: ** DÖRREN **

Jungs arketyper som vi använder som metaforer i mänskligheten Project både utmaning och trösta oss i vårt dagliga arbete som nya krigare. Roller Lover, Warrior, Magician och kung representerar både skugga och guld som det dyker upp i alla våra kontakter med våra familjer, våra samhällen och framför allt med oss själva. Det är därför inte förvånande att nya krigare inspireras att berätta och återberätta sin egen hjälte Journey in metaforer som talar särskilt till deras värld. En sådan metafor kan hittas i Edmond Manning första roman, som just har publicerats.

Edmond beskriver boken för läsare av mänskligheten Project Journal.

Detta innehåll är begränsat till platsmedlemmar. Om du är en befintlig användare, vänligen logga in. Nya användare kan registrera nedan. OBS: Denna inloggningssystem inte är ansluten till din gemenskapen Administration (CAA) inloggning. Du måste skapa ett nytt användarnamn för MKP tidning I BIO delen av registreringsformuläret -.. Var vänlig och inkludera datum och Center där du slutfört nya Warrior Training Adventure Din registrering kommer att kontrolleras mot gemenskapen Administration Application (CAA ) databas.

Befintliga användare Logga in
Kom Ihåg Mig
Registrering av Ny Användare
* Obligatoriskt fält
Google+ Facebook Twitter Del

Kommentarer

Det här inlägget är lösenordsskyddat. Ange lösenord för att visa kommentarer.