Det var en stam där varje man var en kung

8 MARS 2012 · Kategori: ** DÖRREN **

Jungs arketyper som vi använder som metaforer i mänskligheten Project både utmaning och trösta oss i vårt dagliga arbete som Nya krigare. Rollerna för Lover, Warrior, Magician och kung representera både skuggan och guld som det dyker upp i alla våra kontakter med våra familjer, våra samhällen och framför allt med oss. Det är därför inte förvånande att nya Warriors inspireras att berätta och återberätta sin egen hjälte Journey in metaforer som talar särskilt till deras värld. En sådan metafor kan hittas i Edmond Manning första roman, som just har publicerats.

Edmond beskriver boken för läsare av mänskligheten Project Journal.

Detta innehåll är begränsad till platsmedlemmar. Om du är en befintlig användare, vänligen logga in. Nya användare kan registrera nedan. OBS: Denna inloggningssystem inte är ansluten till din Community Administration (CAA) inloggning. Du måste skapa ett nytt användarnamn för MKP Journal I BIO delen av registreringsformuläret -.. Vänligen inkludera datum och Center där du avslutade den nya Warrior Training Adventure Din registrering kommer att kontrolleras mot gemenskapen Administration Application (CAA ) databas.

Befintliga användare loggar in
Kom ihåg mig
Nya Användarregistrering
* Obligatoriskt fält
Google+ Facebook Twitter Dela

Kommentarer

Berätta vad du tänker ...
och åh, om du vill ha en pic att visa med din kommentar, gå och hämta en Gravatar!