Ny Warrior Wisdom for Overlevende Snow - WWLP Nyheder 22

20 jan 2012 · Kategori: Interviews , Mænd og Leadership , MKP News , Videos

af Boysen Hodgson

Frank Grindrod, en New Warrior fra vestlige Massachusetts, en del af New England Fællesskabet og et medlem af en af de to længste kører mænds grupper i New England (Special Boys) blev omtalt i en plet på en lokal tv-station WWLP 22 Nyheder med oplysninger om, hvad de skal have, og hvad de skal gøre, hvis du er strandet i bilen denne vinter.

Frank har arbejdet med børn og voksne i en årrække undervist overlevelse og sporing færdigheder gennem sin virksomhed, jordarbejde Programmer . Han lægger også jævnligt på overlevelse programmer, der hjælper "hverdagens" folk får tillid og færdigheder til håndtering af vanskelige situationer, der opstår uventet, og i Massachusetts, har det været tilfældet en masse.

Overlevende vinter bil nødsituationer: wwlp.com

Frank er en af ​​en lang række mænd i det nordøstlige som hjælper folk genoprette forbindelsen til den naturlige verden og beskytte, bevare og forbedre vores samfund. The New England menneskeheden Project samfund er blevet et knudepunkt for engagerede mænd i alle aldre til at tilpasse den "ydre" arbejde, de gør med miljømæssig bæredygtighed, bevidsthed natur, overlevelse færdigheder, tracking færdigheder og mere med den "indre sporing 'arbejde, som vi har gjort i næsten 3 årtier over hele USA og resten af ​​verden. Det er en perfekt pasform.

Tak Frank for at træde ud i verden for at dele dine gaver!

Boysen Hodgson

Boysen Hodgson er den kommunikation og marketingdirektør for menneskeheden Project USA, en nonprofit mentoring og uddannelse organisation, der tilbyder stærke muligheder for mænds personlig vækst på ethvert tidspunkt i livet. Boysen modtog sin BA med udmærkelse fra University of Massachusetts i Amherst, efter at have gennemført 2 års Design kurser på Cornell University. Han har været at hjælpe virksomheder og enkeltpersoner designe ændringen de ønsker at se i verden i 15 år. Han er en dedikeret mand.

Google+ Facebook Twitter Andel

Kommentarer

En Kommentar til Beskyttet: Ny Warrior Wisdom for Overlevende Snow - WWLP Nyheder 22

  1. eimolife unik håndlavet på Mon, 24 nov 2014 13:50
  2. Jeg tror, ​​at admin af dette websted er virkelig arbejder hårdt
    til fordel for hans site, fordi her hver data kvalitet materiale.

Fortæl os, hvad du tænker ...
og åh, hvis du ønsker en pic at vise med din kommentar, gå få en Gravatar !