Ny Warrior visdom til Overlevende Snow - WWLP Nyheder 22

20 jan 2012 · Kategori: Interviews , Mænd og Leadership , MKP News , Videos
Social Del Tællere

af Boysen Hodgson

Frank Grindrod, en New kriger fra Western Massachusetts, en del af New England Fællesskabet og et medlem af en af de to længste kører mandegrupper i New England (Special drenge) blev omtalt i en plet på en lokal tv-station WWLP 22 Nyheder med oplysninger om, hvad man skal have, og hvad de skal gøre, hvis du er strandet i din bil denne vinter.

Frank har arbejdet med børn og voksne i en årrække undervist overlevelse og sporing færdigheder gennem sin virksomhed, jordarbejde Programmer . Han lægger også jævnligt på overlevelse programmer, der hjælper "hverdagens" folk får tillid og færdigheder til at håndtere krævende situationer, der opstår uventet og i Massachusetts, er dette blevet sker en masse.

Overlevende vinter bil nødsituationer: wwlp.com

Frank er en af ​​et stort antal mænd i det nordøstlige som hjælper folk genoprette forbindelsen til den naturlige verden og beskytte, bevare og forbedre vores samfund. The New England menneskeheden Projekt samfund er blevet et knudepunkt for engagerede mænd i alle aldre til at tilpasse den "ydre" arbejde, de gør med miljømæssig bæredygtighed, bevidsthed natur, overlevelse færdigheder, tracking færdigheder og mere med den "indre sporing« arbejde, som vi har gjort i næsten 3 årtier på tværs af USA og rundt om i verden. Det er en perfekt pasform.

Tak Frank for at træde ud i verden for at dele dine gaver!

Boysen Hodgson

Boysen Hodgson er den kommunikation og marketing direktør for menneskeheden Project USA, en nonprofit mentoring og uddannelse organisation, der tilbyder stærke muligheder for mænds personlig vækst på alle stadier af livet. Boysen modtog sin BA med udmærkelse fra University of Massachusetts i Amherst, efter at have gennemført 2 års Design kursusaktiviteter ved Cornell University. Han har været at hjælpe virksomheder og enkeltpersoner designe forandring, de ønsker at se i verden i 15 år. Han er en dedikeret mand.

Kommentarer

Fortæl os, hvad du tænker ...
og åh, hvis du ønsker en pic at vise med din kommentar, gå få en Gravatar !